Piškotki
Namestili so se piškotki kateri so potrebni za delovanje spletne strani oz. so bili nameščeni v času prenosa podatkov do vas.
Pojasnilo o nameščenih piškotkih
V redu

klimaa.si
prodaja klimatskih naprav

 
dodaj stran med priljubljene
poklicite nas
 

Pogoji poslovanja

cene

100% garancija nakupa

postopek nakupa

dobavni roki

način plačila

cena dostave

sklepanje in arhiviranje naročil

rok veljavnosti ponudbe

vračilo blaga

 

o nas

na vrh

 

Spletno trgovino  www.klimaa.si  upravlja podjetje: 
Biro.si d.o.o.
Cesta v Mestni log 55
1000 Ljubljana
Slovenija
Tel.: 01 429 22 37
Fax: 01 429 22 38
e-mail: biro@biro.si

Osebno nas lahko obiščete v naši trgovini na naslovu
Biro.si d.o.o., Cesta v Mestni log 55  ( TPC Murgle ), 1000 Ljubljana

Kako nas najdete je predstavljeno TUKAJ
Do centra se lahko peljete tudi z mestnim prevozom - proga št.1

Delovni čas trgovine:
Ponedeljek- petek  od 9:00 - 16 ure
Sobota..................... od 9:00 - 13 ure  Obveščamo vas, da bo ob sobotah v času od 06.07.- 17.08.2019 trgovina zaprta.

Podjetje BIRO.SI d.o.o. je vpisano v sodni register pri Okrožnem sodišcu v Ljubljani pod vl. št. 1/44629/00.
Osnovni kapital=8.763,00 €,
Davčna št.:SI 98635301
Matična št.: 2192608
Davčni zavezanec: DA
Zastopnik: Nataša Donkovac

Že 14. leto z vami!
Podjetje Biro.si d.o.o. je registrirano 30. marca 2006. leta in že 10. leto uspešno poslujemo na področju klimatskih naprav Mitsubishi, Daikin, Panasonic, Gree. 

cene

na vrh

 

Vse cene so označene v valuti EUR in vsebujejo DDV.
Cena z 22% ddv je cena, ki je plačate za nakupu klime brez montaže.  
Cena z montažo v stanovanjski objekt se obračuna z znižano davčno stopnjo 9,5%
Cena z montažo v poslovni ali nestanovanjski objekt se obračuna z  davčno stopnjo 22% ( DDV )
Cena z montažo v poslovni objekt za pravno osebo ali podjetje zavezanca za DDV se obračuna brez DDV-ja z opombo "DDV ni obračunan v skladu s 76. A členom ZDDV.  DDV je dolžan obračunati in plačati prejemnik storitve".

V primeru, da želite izvesti nakup klime z montažo kliknite na PODROBNOSTI ob izdelku in našli boste izračun za nakup klime z montažo v stanovanjski objekt ter za poslovne prostore. 
Svoje povpraševanje lahko pošljite s klikom na ZAHTEVAJTE PONUDBO.
V kolikor želite svetovanje prosimo, da nas pokličete na tel. št. 01 429 22 37 ali pošljete sporočilo na biro@biro.si.

Pri tem vas želimo opozoriti, da cene z montažo veljajo za Ljubljano in okolico. Ker montažo klim izvajamo na celotnem ozemlju Slovenije bo v ponudbi obračunan tudi strošek prihoda montažne ekipe iz Ljubljane na naslov montaže, ki bo za najbolj oddaljene kraje znašal ne več kot 60 do 80 € + DDV.    
 
V kolikor na tržišču najdete enak izdelek po nižjih cenah od cene v naši trgovini, vam zagotavljamo, da se bomo potrudili najti najbolj ugodno ponudbo za vas. Pri tem vas prosimo, da nas pokličete na telefon 01 429 22 37 ali pošljete sporočilo na biro@biro.si

Objavljene cene v elektronski trgovini in izdane ponudbe veljajo na dan naročila!
V primeru napak si pridržujemo pravico do sprememb.

100% garancija nakupa

na vrh

 

Vsak izdelek ima v opisu naveden podatek o garancijski dobi.
Vsi artikli v elektronski trgovini imajo garancijo uvoznika oz.proizvajalca ter zagotovljeno servisiranje in rezervne dele v Sloveniji. Garancijski list je priložen k izdelku. Za uveljavljanje garancije in vzdrževanje se lahko obrnete na najbližjega pooblaščenega serviserja navedenega na garancijskem listu. Pri uveljavljanju garancije veljajo garancijski pogoji navedeni na garancijskem listu, ki je priložen k vsakemu izdelku.

Garancijo je možno uveljavljati s potrjenim garancijskim listom (v primeru, da garancijski list ni pravilno izpolnjen oz. nima navedenega datuma nakupa bo garancija upoštevana ob predložitvi računa). Garancija za klime Mitsubishi in Panasonic je 24 mesecev, za klime DAIKIN in Toshiba pa 36 mesecev. Garancija praviloma ne velja za potrošni material kot so baterije.

Vse tovarniške pomanjkljivosti in okvare, ki nastanejo v garancijskem roku bodo v pooblaščenih servisih odpravljene brezplačno. Za izdelke izven garancije je servis zagotovljen za obdobje 4 let, če z zakonom ni drugače določeno.
Garancija ne velja v naslednjih primerih :
- pri nastanku okvar nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe in okvar v primeru višje sile (napetostni sunek, strela...)
- pri nastanku okvar zaradi posega osebe, ki ni pooblašcena za popravilo artikla
- pri nastanku okvar nastalih zaradi uporabe drugih elementov, ki originalno ne spadajo k aparatu
- pri nastanku okvar pri priklopu na napačno napetost ali vrsto toka
- pri nastanku okvar ali poškodb na izdelku zaradi neupoštevanja navodil o ravnanju z izdelkom

postopek nakupa

na vrh

 

Za nakup v spletni trgovini www.klimaa.si registracija ni potrebna.

Izberite izdelek, ki ga želite kupiti in kliknite na gumb "v košarico".
Izdelek bo takoj viden v meniju "moja košarica". Lahko nadaljujete z nakupom ali v meniju "moja košarica" s klikom na "zaključi nakup" zaključite z nakupom.
V meniju "Pregled naročila" boste lahko pregledali vaše naročilo, spremenili količino, odstranili izdelek, nadaljevali z nakupom ter izbrali navedene možnosti "brez montaže", "z montažo za stanovanjsko hišo", "z montažo za podjetja: zavezanec za DDV DA ali NE"
Gumb "Izprazni košarico" pritisnete, če želite izprazniti vašo košarico. Če želite iz košarice odstraniti samo določen izdelek, pritisnite rdeč križec, desno od izbranega izdelka.
Med nakupom lahko pregledujete stanje v vaši košarici s klikom na meni "moja košarica".
S klikom na gumb "naprej k blagajni" dobite možnost vpisa vaših podatkov.

V naslednjem meniju Osebni podatki vpišite vaše podatke. Obvezni so vsi, ki so označeni z rdečo zvezdico. Podatke za dostavo izpolnite v primeru, da se razlikuje od vašega predhodno že vpisanega naslova. Ko končate kliknite na gumb "Oddaj naročilo".
Naročilo z naročenimi izdelki in ceno bo posredovano na vaš elektronski naslov, ki ste ga navedli ter v našo bazo naročil.

Predlagamo, da naročila za nakup z montažo ne izvajate v spletni trgovini ampak, da  posredujete podatke z obrazcem "ZAHTEVAJTE PONUDBO" navedenim pri izdelku in bomo na podlagi vaših podatkov poslali ponudbo-predračun prilagojeno pogojem montaže na vašem naslovu po izvedenem pogovoru, ogledu..

V kolikor imate dodatne pripombe, jih lahko vpišete v okno Opombe.
Od naročila lahko odstopite z sporočilom na telefon 01 429 22 37, faks 01 429 22 38 ali e-mail biro@biro.si v času preden smo izdelek poslali na vaš naslov. V kolikor po tem odstopite od nakupa boste bremenjeni za plačilo poštnine na vaš naslov in nazaj po ceniku Pošte Slovenije. Izdelek ob vračilu ne sme biti odpakiran ali uporabljen.

dobavni roki

na vrh

 

Dobavni rok za vsak artikel je viden v elektronski trgovini in je praviloma naslednji delovni dan pod pogoji, da je naročilo prispelo do 14 ure in da je naročeni izdelek na zalogi. V kolikor izdelek ni v trgovini ga odpošljemo v roku 2 - 3 delovne dni. Dopuščamo možnost, da dostavne službe dostavo opravijo v 2 do 3 delovnih dneh po prejemu naročila oz. plačila. V kolikor bi za dostavo potrebovali več časa, vas o tem obvestimo. Dobavni rok z montažo je naveden ob ozdelku in je praviloma do 6 delovnih dni po prejemu delnega plačila. V sezoni pri močno povečanem povpraševanju po klimah je montaža zagotovljena v roku 6 do 8 delovnih dni od prejema delnega plačila. Običajen rok v katerem so klime montirane je 2 do 4 delovnih dni.

V kolikor je naročilo in plačilo za sam izdelek brez montaže prejeto do 14 ure bo pošiljka odpremljena isti dan in praviloma dostavljena naslednji delovni dan. Velja za izdelke, ki so na zalogi. Dostavo naročenega blaga na naslov kupca bo izvedlo dostavno podjetje Pošta Slovenije - Poslovni paketi. Dolgoletne izkušnje dostavnih služb zagotavljajo hitro in varno dostavo. V času transporta je blago zavarovano.

Možen je tudi osebni prevzem na našem naslovu ob predhodni najavi in pripravi klime za prevzem. V tem primeru je plačilo lahko izvedeno po predračunu ali gotovinsko na naslovu trgovine.

način plačila

na vrh

 

Obstaja več načinov plačil:

1. Plačilo z gotovino na sedežu podjetja.

2. Plačilo po predračunu (avans)
V primeru, da se odločite za predplačilo, lahko to izvedete s plačilnim nalogom na pošti, banki ali v gotovini na našem naslovu. Plačilo po predračunu lahko izvedete tudi z uporabo spletne banke. Navedeni znesek na vašem naročilu nakažete na transakcijski račun:BIRO.SI d.o.o., št.: SI56 04385-0001233152 pri KBM

3. Plačilo preko spletnih bank (vse bolj moderno)
Plačilo izvedete preko ene od spletnih bank Klik NLB, SKB.NET, Bank@Net, Abanet, Link, HYPOnet, i-Net Banka, Probanka… Pri tem za sklic uporabite datum plačila (kot na primer 05052014) ali številko naročila. Navedeni znesek na vašem naročilu nakažete na transakcijski račun:BIRO.SI d.o.o., št.: SI56 04385-0001233152 pri KBM

4. Plačilo z vsemi bančnimi karticami BA - plačilo s katerokoli kartico 
Cene klimatskih naprav so gotovinske -  cena objavljena na spletu ne velja za nakup s kartico.
V primeru, da stranka vseeno želi izvesti plačilo s katerokoli kartico bo cena nakupa višja za 5%. Plačevanje s karticami omogočamo na sedežu našega podjetja – v trgovini na POS terminalu.
Cene klim objavljene na spletu veljajo za plačilo z gotovino ali pri plačilu po predračunu na transakcijski račun:BIRO.SI d.o.o., št.: SI56 04385-0001233152 pri KBM.

5. Plačilo na obroke - LON KREDIT do 60 mesecev – UGODNO IN HITRO 
   V sodelovanju s Hranilnico LON vam kot pooblaščeni kreditni posrednik omogočamo možnost nakupa izdelkov iz naše ponudbe na obroke.
   Znesek kredita: od 100 EUR do 5.000,00 EUR (Fiksni obrok skozi celotno dobo odplačevanja). Doba odplačevanja kredita: od 3 do 60 mesecev.
   Brez pologa - ob sklepanju kredita ni nobenega plačila – prvi obrok se plača 18. naslednji mesec.
   Način zavarovanja: plačilo zavarovalne premije (v obroku so že všteti vsi stroški, glavnica in obresti)
   Kje? 
   Na naslovu: BIRO.SI d.o.o., Cesta v Mestni log 55, 1000 Ljubljana v času od 9:00 do 15:00 ure. 
   Pogoji in kaj je potrebno predložiti za odobritev kredita.
   Za izračun ali informacije prosim pokličite na 01 429 22 37 ali pošljite e-mail na biro@biro.si